Videoer

Ørretloffing i fjellheimen

Bli med på en flott fisketur i fjellheimen på jakt etter kilosørreten.

Del 1

Ørretloffing i fjellheimen – Del 1

Ørretloffing i fjellheimen – Del 1💥Vi pakket sekk, telt og fiskestang for ei hektisk fiskeuke til fjells.Etter mye forarbeid på kartet hjemme, var det to spente karer som la i vei for å sjekke om teori stemte overens med praksis.Bli med på en fisketur til fjells…🎣(NB. Noen vil sikkert legge merke til en hvit lapp på fiskestanga til Stig. Dette er ikke et forsøk på reklame eller produktplassering, men rett og slett for at vi ønsker å teste produkter vi selger grundig. Så dette er en teststang, og lappen er til internt bruk.)

Publisert av FishKing Tirsdag 18. august 2020

Del 2

Ørretloffing i fjellheimen – Del 2

Ørretloffing i fjellheimen – Del 2💥Her kommer Del 2 (av 4) fra vår fisketur til fjells. Flott vær, supre fiskeforhold og fine fisker er stikkordene for denne episoden😊Bli med vidre på vår tur til fjells🎣🎣(NB. Noen vil sikkert legge merke til en hvit lapp på fiskestanga til Stig. Dette er ikke et forsøk på reklame eller produktplassering, men rett og slett for at vi ønsker å teste produkter vi selger grundig. Så dette er en teststang, og lappen er til internt bruk.)

Publisert av FishKing Torsdag 20. august 2020

Del 3

Ørretloffing i fjellheimen – Del 3

Ørretloffing i fjellheimen – Del 3💥Her kommer Del 3 (av 4) fra vår fisketur til fjells. I denne episoden legger vi ut på en real dagsmarsj. Rundt 20 km i kupert terreng tilbakelegges i jakten på nye perler. I fjellheimen vet man aldri helt hva man møter, men stikkord som stort sett alltid gjelder i fisking: Tålmodighet lønner seg😉Bli med videre på vår tur til fjells🎣🎣Hvis du er nysgjerrig på noe av utstyret som benyttes – stenger, dupper, fiskebriller osv., så finner du det ved å trykke på linken rett under her:https://www.fishking.no/produktkategori/fiskeutstyr/sommer/(NB. Noen vil sikkert legge merke til en hvit lapp på fiskestanga til Stig. Dette er ikke et forsøk på reklame eller produktplassering, men rett og slett for at vi ønsker å teste produkter vi selger grundig. Så dette er en teststang, og lappen er til internt bruk.)

Publisert av FishKing Fredag 21. august 2020

Del 4

Ørretloffing i fjellheimen – Del 4

Ørretloffing i fjellheimen – Del 4💥Her kommer Del 4 (av 4)Siste fiskedag. Vi våkner opp til vind og tåke. Det får oss til å trekke litt lavere i terrenget. Men det er jo fisk her også..😊Bli med videre på vår tur til fjells🎣🎣(NB. Noen vil sikkert legge merke til en hvit lapp på fiskestanga til Stig. Dette er ikke et forsøk på reklame eller produktplassering, men rett og slett for at vi ønsker å teste produkter vi selger grundig. Så dette er en teststang, og lappen er til internt bruk.)

Publisert av FishKing Lørdag 22. august 2020

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *